Днес се проведе официална церемония по  дипломирането на зрелостниците от

...
Днес се проведе официална церемония по  дипломирането на зрелостниците от
Коментари Харесай

На добър час! Връчиха дипломите на зрелостниците от 116-ия випуск на СУ „Христо Ботев“ във Враца /снимки/

Днес се организира публична гала по  дипломирането на зрелостниците от Средно учебно заведение „ Христо Ботев “ във Враца. 51 възпитаници от 116-ия випуск на врачанската алма матер получиха своите дипломи за приключено приблизително обучение, а 41 от тях са с отличен триумф, видя кореспондент от организация BulNews.
Тържеството стартира с тирада на шефа на школото Виктор Кръстев, който се обърна към завършващите.
„ Имам честа пръв да ви поздравя от името на целия колектив на педагогическия състав за завършването от първият ви стадий от вашия живот  и започването на новия, като пораснали младежи.
В деня на дипломирането на зрелостниците от випуск 2023 година с признателност се обръщаме към самите тях, към родителите им, учителите и цялата общност, че повярваха в нашата задача, неподвластна на метежите на времето и дружно продължихме да пишем историята на светинята.
Скъпи зрелостници, управлението и педагогическият екип на Средно учебно заведение „ Христо Ботев “ – Враца Ви пожелава да бъдете целеустремени, да имате смелостта да мечтаете и куража да сбъднете задачите си. Помнете! Вие можете да променяте всичко, тъй като сте „ Ботевци “ - горди, смели и мощни! “
С почетен знак-значка за триумф от курса на образование Отличен /6.00/ и междинен триумф от двата държавни зрелостни изпита Отличен /5.52/, за достижението народен финалист във възрастова група XII клас на XIII-то съревнование по креативно писане, проведено от Corplus с поддръжката на посолството на Съединени американски щати и без наложени санкции от Педагогическия съвет бе удостоена Ейлия Давидова Донахю.
С почетен знак-значка за триумф от курса на образование Отличен /6.00/ и отличен триумф от държавните зрелостни изпита Отличен /5.71/, за призови класирания в национални литературни състезания, триумфи на метафизичен конференции и без наложени санкции от Педагогическия съвет бе удостоена и Елена Павлова Ценова.
По предложение от Педагогическия съвет на СУ „ Христо Ботев “ – Враца и изразено предпочитание от автошкола „ Дигси “, зрелостничката получи и подарък – курс за категория B.
По самодейност на проф. доктор Иван Гаврилов еднократни стипендии за своите триумфи ще получат:
Карина Емилова Спиридонова - за отличен триумф 5.96 от курса на образование, отличен триумф от ДЗИ и почтено показване на конгреси и събития на историческа тема
Любен Сашов Сандов - за отличен триумф 6.00 от курса на образование, отличен триумф от ДЗИ по история и цивилизации и почтено показване на конгреси и събития на историческа тема.
От името на Училищното настоятелство, шефът на учебното заведение връчи парични награди на тримата зрелостници от випуска с най-голям триумф от курса си на образование.
Парична премия от настоятелството почтено заслужи и Християн Пламенов Христов за отличен триумф от курса на образование във втори гимназиален стадий и повсеместен принос в одобряване престижа на учебното заведение с дейна социална и креативна активност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР